tiistai 8. marraskuuta 2011

Mahtava masennuksenpoistaja-ateria



Oon tänään ihan koomassa. Kokkasin silti. Kävelin kauppaan eikä ollu hajuakaan että mitä sitä ruuaksi tekisi. Kekkasin että ostan vaan suomalaisia vihanneksia, katon mitä löytyy ja teen sitten niistä mitä pystyn. Tulikin yllättävän hyvää ruokaa. Suomalaista kasvispaistosta ja kreikkalaistahkoa patonkia.

PIRTEÄ PURJOPAISTOS
n. 45 min (tuoreista kasviksista tehdessä)


Kokonainen purjo
neljä porkkanaa
rasiallinen tuoreita herkkusieniä
1 Aurakerma
Juustoraastetta
suolaa, pippuria, chiliä

Kuore, pese ja pilko kasvikset, laita vuokaan. Heitä päälle mausteet, siihen päälle kerma ja lopuksi juustoraaste. Paista about 225 asteessa noin puoli tuntia (kunnes juusto alkaa vähän rusehtaa).

Lisäkkeeksi tein taas ihan perussalaatin ja esipaistettua patonkia.

PERUSSALAATTI PART 150


Jääsalaatti
Kurkkua
Fetaa
Viinirypäleitä
Keltaista paprikaa
Paprikatäytteisiä oliiveja

Lämpimän patongin päälle käy älyttömän hyvin paprika-sipuli-tuorejuusto. Ja kaikki nämä yhdistettynä on tosiaan sellainen ateria että paha mieli lähtee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti