perjantai 11. marraskuuta 2011

Intialainen yritys



Yritin taas laajentaa perspektiiviäni ja hain reseptejä intialaiseen kasvisruokaan. Sopiva muokattava resepti löytyikin täältä, jota sitten tosiaan modasin jonkun verran.

PALAK PANEER MODE
n. 1,5 tuntia (esivalmisteluista valmiiseen ruokaan)


2 pakettia Haloum-juustoa
öljyä
1 tl kuminan siemeniä
5 valkosipulin kynttä
2 punasipulia
1 chili
currya
2 pussia pakastepinaattia
1 (keltainen) paprika
2 tomaattia
chilijauhetta
jauhettua kurkumaa ja korianteria
garam masalaa (löytyy maustehyllystä kaupasta)
1 Bulgarian jugurtti
suolaa
vettä
ruis-riisiä
Lisäkkeeksi vielä vaikkapa Ciabattaa


Ruskista pieniksi pilkotut valkosipulin kynnet ja kuminan siemenet pannulla öljyssä. Tämän jälkeen lisää joukkoon pieniksi pilkotut sipulit ja chili, sekä currya. Anna kuullottua pari minuuttia. Lisää pakastepinaatti ja pilkottu paprika, ja kiehuta kunnes pinaatti on täysin sulanut. Tässä vaiheessa laita sekaan tomaatit ja mausteet, ja kiehuta kunnes vesi on lähes täysin haihtunut. Tässä vaiheessa voit myös paistaa Haloum-juuston palat (itse tein noin puolen sentin paksuisia) toisella pannulla ja kiehauttaa riisit valmiiksi ja paistaa halutessasi esipaistetun Ciabattan valmiiksi. Kun neste on sörsselistä haihtunut, lisää joukkoon Bulgarian jugurtti, kiehauta vielä ja aivan viimeisenä lisää Haloum-juuston ruskistetut palat kastikkeeseen.

Kiitokset vain alkuperäisen reseptin tekijälle :). Hyvää tuli!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti